17 травня 2024 10:34

Ярмолюк порівняв тренувальний процес, а також гру в УПЛ та АПЛ

Український легіонер «Брентфорда» Єгор Ярмолюк порівняв тренувальний процес і гру в УПЛ у складі «Дніпра-1» і у складі його нинішньої команди в АПЛ.


«Тренування відрязняються. У «Дніпрі-1» були важче, ніж в «Брентфорді». У нас в сезоні немає таких важких тренувань, що ми бігаємо без м'яча. Без нього взагалі не бігаємо. В нас завжди з м'ячем якісь вправи. Це цікаво, ми насолоджуємось футболом. В «Дніпрі» бувало таке, що два тренування на тиждень ми просто бігаємо: туди-сюди, туди-сюди. Це було важко. Тут мені легше.

Треба зараз ще почати обігрувати, віддавати гольові передачі, забивати. Не боятись втрачати м’яч. Бо є в молодих гравців таке: втратив м’яч – все, ти вже поганий гравець, щось типу такого. Цей страх напевно від того, що коли я був в «Дніпрі-1», коли тренувався з командою, то там пиханіна така була, шо просто… Там втрачаєш м’яч – все: «Слиш, малий», – типу такого. Так цей страх і вибудувався. Страшно було втрачати м’яч. Зараз тут такого немає. В Брентфорді ти втратив м’яч – всі назад відпрацювали, сказали «Нічого страшного». І ти зробиш те ж саме – нічого тобі не скажуть», – сказав Єгор.