16 травня 2024 19:39

Кліши про Мудрика і Зінченка: "Іноді ми забуваємо про те, що відбувається в них вдома. Якщо мій син поріже палець, я почуватимуся кепсько весь день. Не можу уявити, як їм"

Гаель Кліші висловився про форму Михайла Мудрика після трансферу до «Челсі».


«Минулого року Михайло Мудрик збирався перейти до «Арсеналу» за великі гроші, і всі думали, що він прийде і повністю змінить команду з огляду на його швидкість, роботу з м'ячем і все в такому дусі.

А потім ви дивіться на те, як він провів рік із гаком у «Челсі», і хтось може подумати: «Слава богу, що ми його не купили».

Чи це означає, що гравець не справляється? Можливо, він виявить себе наступного сезону.



Ми повинні думати про інші речі, що відбуваються за межами поля. Наприклад, про те, що відбувається у нього вдома, там, де зараз все дуже непросто. Іноді ми забуваємо про такі речі і зосереджуємося на тому, що хлопець робить на полі.

Якщо мій син, наприклад, поріже палець у школі, я почуватимуся кепсько весь день. Тому я не можу уявити, із чим доводиться стикатися цим хлопцям.

В «Арсеналі» схожа ситуація з Олександром Зінченком. Він дуже важливий для «Арсеналу» з того часу, як підписав контракт із клубом. І раптом люди кажуть, що, можливо, йому час йти, бо він більше не дає нам того, що ми хочемо.


Футбол – це машина, яка справляє такий ефект; ми забуваємо, що поза межами цієї гри є життя», – сказав Ladbrokes Fanzone колишній захисник «Арсеналу».