13 травня 2024 13:55

У "Динамо" Бухарест підозрюють, що замість гравця до клубу приїхав його брат-близнючок

У "Динамо" Бухарест підозрюють, що замість Едгара Йе до клубу приїхав його брат Еделіну, повідомляє румунське видання Fanatik.


У столичному клубі вважають, що до команди приєднався інший футболіст: Йе не показує свої документи, а також не розмовляє англійською мовою, як передбачало керівництво. Футболіст комунікує виключно португальською. Також зазначається, що гравець звертався до спонсора клубу, щоби отримати від нього автомобіль.


Бухарестському «Динамо» загрожує присудження п'яти технічних поразок у матчах за участю Йе, якщо буде доведено, що в іграх брав участь не той гравець, що був заявлений, і, відповідно, команда втратить вісім очок.


Клуб вже кілька тижнів безуспішно намагається розірвати контракт із гравцем, отримуючи відмови від футболіста. "Динамо" Бухарест хоче зробити ДНК-тест, щоб встановити особистість спортсмена.


30-річний гвінейський та португальський захисник Едгар Йе грав за другу команду «Барселони», а потім виступав за такі клуби, як «Лілль», «Нант», «Трабзонспор», «Фейєнорд» та «Істанбул Башакшехір». У лютому 2024 року гравець перейшов до "Динамо" Бухарест, будучи вільним агентом. Його брат-близнюк Еделіну провів більшу частину кар'єри в нижчих лігах Португалії та Польщі.