8 травня 2024 19:09

Шешко може перейти з "Лейпцигу" до "Мілана" за 50 мільйонів євро – Ібрагимович погодив кандидатуру форварда

Старший радник компанії власників "Мілана" Златан Ібрагімович погодив кандидатуру форварда "РБ Лейпцига" Беньяміна Шешка для трансферу влітку, повідомляє La Gazzetta dello Sport.


20-річний словенський форвард має стати заміною Олів'є Жиру, який влітку залишить «россонері» та приєднається до клубу МЛС «Лос-Анджелес».

«Мілан» готовий запропонувати за гравця суму 50 мільйонів євро. Клуб не впевнений, що цього буде достатньо, але готовий розпочати переговори з керівниками німецької команди з трансферу футболіста.


Як повідомляє видання, Златан Ібрагімович погодився на трансфер футболіста.


Цього сезону нападник «РБ Лейпцига» забив 16 голів і віддав 2 результативні передачі у 40 матчах за клуб статистика гравця тут. Контракт Шешка із «Лейпцигом» розрахований до літа 2028 року.

Для «Мілана» трансфер Беньяміна Шешка може стати найбільшим в історії клубу. Попередній рекорд – 42 мільйони євро за трансфер Бонуччі з «Ювентуса» у 2017 році.


У січні 2024 року була інформація про інтерес до гравця з боку "россонері", німецьке видання Sky Germany повідомляло, що гравець має клаусулу в розмірі 50 мільйонів євро в угоді з німецьким клубом.


Раніше повідомлялося про інтерес "Мілана" до нападника "Болонії" Джошуа Зіркзе, за якого клуб міг запропонувати суму до 50 мільйонів євро.