8 травня 2024 12:18

Тен Хаг втрачає авторитет у роздягальні МЮ – гравці не слухають його на матчах та тренуваннях. У клубі вважають, що його звільнять

Ерік тен Хаг втрачає авторитет у гравців «Манчестер Юнайтед».


Керівництво «МЮ» поки не збирається звільняти тен Хага, але невизначеність навколо його майбутнього в клубі, що зростає, руйнує авторитет тренера в роздягальні, пише Daily Mail.

Ще у квітні гравці «Ман Юнайтед» вважали, що тен Хага звільнять після закінчення сезону. Сер Джим Реткліфф не став публічно висловлювати підтримку Еріку. Дейв Брейлсфорд проводить із гравцями зустрічі, на яких говорить про зміну клубної культури. Все це призвело до того, що гравці вважають, що тен Хаг більше не входить до планів Реткліффа.

Це, як повідомляє Daily Mail, впливає на те, як футболісти реагують на вказівки тен Хага під час матчів та тренувань.

Донедавна Ineos не мав рішення щодо майбутнього тен Хага. Одна з причин – відсутність гідних альтернатив. Після 4:3 з «Ліверпулем» у клубі думали, що Еріку можна довірити роботу з командою вже за нової управлінської структури. Однак поразки від «Крістал Пелас» та «Челсі», нічиї з «Бернлі» та «Борнмутом», а також перебіг матчу з «Ковентрі», ймовірно, стали вироком для тен Хага.

Ineos дозволить йому доопрацювати до кінця сезону, але в клубі припускають, що у разі зовсім вже жахливих результатів Еріка звільнять, а виконувачем обов'язків тренера призначать Стіва Макларена.