7 травня 2024 09:53

"Ця ситуація схожа на ситуації з продажем Малиновського та Яремчука після їхнього найкращого сезону". Журналіст про майбутнє Циганкова та Довбика

Журналіст Михайло Співаковський у випуску "ТаТоТаке" поділився своїми думками щодо подальшого майбутнього Віктора Циганкова та Артема Довбика.

- Мені здається, що Циганков зіграє за "Жирону" у Лізі чемпіонів, зіграє за Мічела, бо цього його тренер. Я не думаю, що його буде продано влітку, тільки якщо там не буде якийсь божевільний виступ улітку.


З того, що я знаю за Довбиком. Незважаючи на всі пропозиції чи чутки з інших країн, він має на меті залишитися в Іспанії. Це важливо, бо підходять країна та клімат. Там дуже добре адаптувалася його родина. Вони майже вивчили мову. Якщо це буде "Атлетіко" чи "Барселона", то це взагалі ідеальний варіант. Можна навіть не міняти регіон. Здається, що це єдиний варіант для Довбика змінити клуб зараз.


Але ситуація не зовсім зрозуміла, бо його форма, статус, вік та ціна на піку. Якщо наступного сезону він зіграє гірше, то експерти подумають, що нинішня кампанія була випадковістю. Ця ситуація схожа на ситуації з продажем Малиновського та Яремчука після їхнього найкращого сезону. Коли було зрозуміло, що другого такого сезону не може бути.