6 травня 2024 17:27

Мюллер про "Реал": "Дуже різнобічна команда. Вони не відчувають дискомфорт, якщо доводиться захищатися, оскільки мають відмінні гравці для контратаки"

Томас Мюллер поділився очікуваннями від гри із «Реалом».


У середу "Баварія" зіграє з мадридцями у другому півфінальному матчі Ліги чемпіонів. Перша зустріч команд закінчилася внічию (2:2).

«Це дуже різнобічна команда. Вони можуть опуститися і не мають дискомфорту, якщо їм доводиться захищатися, оскільки знають, що у них є відмінні гравці для контратаки. Ця концепція неодноразово спрацьовувала їм. Невипадково останніми роками вони стабільно виходили до півфіналів. Мадрид дуже небезпечний, але є способи їм протистояти. Чи зможемо ми їх обіграти чи ні, залежатиме від того, чи вийде у нас отримати м'яч.

Це буде гра високого рівня, битва на вістря ножа. У футболі найголовніше ефективність. Проти «Штутгарту» (1:3) у нас було два серйозні шанси за рахунку 1:1 у другому таймі. Якщо ви забиваєте – ви виграєте, якщо ні – програєте, все зводиться до цього. Йдеться про міліметри, про те, щоби бути ефективними в ті моменти, коли є можливість забити. У цьому є суть», – зазначив півзахисник «Баварії».