5 травня 2024 23:06

Роке засмучений через становище в "Барсі" і плакав через це. Оточення гравця стверджує, що Хаві не розмовляє з ним

Вітор Роке зазнає труднощів у «Барселоні».




За інформацією Mundo Deportivo, бразильський нападник незадоволений своїм становищем у каталонському клубі.


Загалом Роке зіграв за «Барселону» 310 хвилин у 13 офіційних матчах, у яких забив два голи, і лише у двох іграх вийшов у стартовому складі. Він не зіграв жодної хвилини у Лізі чемпіонів та класико.


За словами джерела, незважаючи на моральну стійкість гравця, нинішнє становище у команді сильно тисне на Року. Близьке оточення гравця визнає, що футболіст переживає не найкращі часи. Незважаючи на те, що вона завжди була життєрадісною людиною, зараз вона виглядає дуже пригніченою і не може відключитися від ситуації в команді навіть удома. Іноді бразилець плаче через ситуацію.

За словами джерела, Роке припускає, що клуб віддасть його в оренду для отримання ігрової практики. Гравець бачив, як тренер вирішив випустити на позицію форварда вихованця клубу Марка Гіу в одній із ігор або дати час Феррану Торресу, коли іспанець лише повертався після травми.


Крім того, оточення гравця стверджує, що Хаві не розмовляє з ним, через що гравець навряд чи зможе зробити той внесок, який від нього хоче тренер.

Ця версія не поділяється тренерським штабом. Тренери стверджують, що Віктору було надано індивідуальне відео, щоб показати, що вони хочуть від нього, і що він також є одним із гравців, яких тренер найбільше виправляє та заохочує під час тренувань.


Стверджується, що попри те, що гравець, за відчуттями на 100% готовий фізично, у клубі вважають, що він ще не набрав форми після травми, отриманої на початку сезону під час виступів у чемпіонаті Бразилії.

"Барселона" купила Роке у "Атлетіко Паранаенсе" за 30+31 мільйон євро минулого літа, але відстрочила приїзд гравця через фінансові труднощі. Довгострокова травма Гаві дозволила звільнити місце для приїзду Роке цієї зими.