5 травня 2024 17:25
3

Реднапп про Холанда: "Феномен. Він влаштований інакше, хоче знищувати суперників і забивати ще більше. Він зробив покер і лютував через заміну!"

Джеймі Реднапп похвалив Ерлінга Холанда після матчу з "Вулвз".

Учора "Манчестер Сіті" приймав "Вулверхемптон" (5:1) у 36-му турі АПЛ. Ерлінг Холанд зробив покер і був замінений на 82-й хвилині зустрічі.


«Ми так багато чого хочемо від форварда, від гравця. Іноді ми говоримо про його незручність і погану обробку м'яча. Але перед брамою він справжній звір. Який у нього менталітет! Він забив чотири голи, але було видно, що він у люті через заміну, він був у люті!


Він хотів ще забити. Багато бомбардирів, з якими я грав, забивши чотири голи, отримали б стоячу овацію і заспокоїлися перед грою з «Фулхемом» наступного тижня. Цей хлопець улаштований інакше, він феномен. Я просто насолоджуюся його грою у Прем'єр-лізі.


Незважаючи на всі голи, які він забиває, він хоче більше. Він знав, що буде ще один шанс. Той, котрий реалізував [Хуліан] Альварес, був би для нього ідеальним, і він це знав. Він хоче знищувати суперників, просто він влаштований абсолютно інакше», – сказав екс-гравець «Тоттенхема» у розмові зі Sky Sports.

Але перед брамою він справжній звір
Брама ))
А де він був з "Реалом"?
Сховати
Кепа, а де він був всю ЛЧ цього сезону? 2 матча з Янг-бойз і все?