5 травня 2024 08:23

"Хетафе" хоче зберегти Грінвуда. МЮ хоче продати гравця, але готовий розглянути нову оренду

Хетафе» хоче зберегти Мейсона Грінвуда у команді.


За інформацією The Athletic, «Манчестер Юнайтед» та «Хетафе» розпочали переговори про нову оренду англійця.

Грінвуд перейшов у «Хетафі» на правах оренди в останній день трансферного вікна минулого літа, і клуб Ла Ліги зацікавлений у продовженні оренди 22-річного гравця.

"Хетафе", який домовився з "МЮ" про 20-відсоткову виплату за подальший продаж, задоволений результативністю Грінвуда, але високопоставлені джерела в клубі стверджують, що вони навряд чи розглядатимуть можливість підписання нападника на постійній основі. Іспанська сторона також очікує, що Грінвуд прагнутиме грати в Лізі чемпіонів наступного сезону.

«Юнайтед» вирішив би остаточно розлучитися з випускником академії, чия гра привернула увагу інших клубів Ла Ліги, але пропозиція з оренди також буде розглянута, якщо не буде отримано прийнятну пропозицію про трансфер.

Діючий контракт Грінвуда з манчестерським клубом закінчується у червні 2025 року і включає опцію продовження на один рік, яка може бути активована, якщо клуб вирішить це зробити.

Якщо гравець перейде в оренду, то ймовірність того, що «Юнайтед» продовжить контракт ще на один рік, зросте, оскільки клуб не хоче втрачати його безкоштовно після закінчення терміну дії контракту.

Також не виключається можливість того, що Грінвуд повернеться до «МЮ» цього літа.

Цього сезону нападник провів 32 матчі у всіх змаганнях, забив 10 голів і віддав шість результативних передач.