29 квітня 2024 20:08

"Полісся" мінімально обіграло "Ворсклу"

В заключному поєдинку 26-го туру української Прем’єр-ліги житомирське Полісся з мінімальним рахунком переграло на домашньому полі полтавську Ворсклу (1:0).


Перший тайм поєдинку у Житомирі видався дуже млявим і єдиним моментом, який можна назвати гольовим, мали гості. Оборонець Ворскли Ібрагім Кане в падінні головою замикав скидку від Ігоря Пердути, але Олег Кудрик не дрімав і потяг удар малійця.


По перерві гра теж не фонтанувала, але господарі поля, які діяли більш агресивно, все ж напрацювали на гол, автором якого став Олександр Назаренко.


Безвиграшна серія Ворскли в УПЛ налічує шість матчів: одна нічия і п’ять поразок. Полісся ж реабілітувалося перед власними фанам за погром від Динамо (0:3) у минулому турі.


Після 26-ти турів Полісся має в доробку 42 залікові бали та займає шосту сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.


Ворскла з 30-ма очками в активі розмістилася на восьмому щаблі.


26-й тур УПЛ


"Полісся" - "Ворскла" 1:0


Гол: Назаренко 80.


"Полісся": Кудрик - Смоляков, Чоботенко, Шабанов, Михайліченко - Таллес Коста (Танковський 63), Кушніренко (Ндукве 87) - Козак (Петряк 62), Мустафаєв, Назаренко - Фортюне (Грицук 90+2).


"Ворскла": Ісенко - Крупський, Пердута, Хрипчук, Бацула (Феліпе 85) - Павлюк, Сіссоко - Кане (Глущенко 81), Челядін (Толі 82), Мякушко (Нестеренко 46) - Степанюк.


Попередження: Мякушко 31, Танковський 71, Хрипчук 73, Сіссоко 76, Павлюк 90+1.