29 квітня 2024 17:15

Джерело: Миколенко через травму може пропустити Євро-2024

Журналіст та коментатор Віктор Вацко поділився своєю інформацією щодо травми захисника «Евертона» Віталія Миколенка, який 24 квітня пошкодив гомілкостоп у матчі АПЛ з «Ліверпулем» (2:0).


«Недобре з Миколенком. Розірвав зв'язку гомілкостопа. Зробили МРТ. Там насправді була ситуація, яка дуже лякала, тому що лікарі в «Евертоні» говорили, що, імовірно, доведеться операцію робити, а операція означала: «Прощавай, Євро».


Поки що, з того, що я знаю, по цьому скану МРТ хірурги, з якими Віталій консультувався, начебто, сходяться на думці, що можна обійтися без операції, без хірургічного втручання, і через 6 тижнів можна вже буде грати в футбол.


У вівторок Миколенко поїде в Лондон на консультацію з ще одним спеціалістом, і після цього, думаю, буде вже остаточна інформація», – сказав Вацко.


Нагадаємо, наприкінці 1-го тайму ліверпульського дербі Віталій мав контакт з Дарвіном Нуньєсом, під час якого невдало приземлився на ліву ногу. Українець отримав допомогу лікарів, дограв 1-й тайм, але у перерві його замінили.


Цього сезону Миколенко провів 34 матчі, в усіх грав з перших хвилин, забив 2 м’ячі.