28 квітня 2024 08:28

Почеттіно – про незарахований гол у ворота "Астон Вілли": "ВАР пошкодив англійський футбол"

Головний тренер «Челсі» Маурісіо Почеттіно прокоментував незарахований гол Акселя Дісасі на 95-й хвилині матчу з «Астон Віллою» (2:2) в АПЛ.


«Думаю, всі, хто дивився гру, відчувають розчарування. Коли суддя нічого не бачить, а потім дивиться ВАР та міняє рішення. Не казатиму нічого поганого. У це важко повірити, це смішно. Це важко прийняти.


Два тижні тому в матчі з «Ман Сіті» була гра рукою – не призначили пенальті. Як на мене, ВАР пошкодив англійський футбол, завдав шкоди іміджу.


Арбітр сказав, що там був фол. Що відбудеться, якщо в кожному епізоді з боротьбою фіксувати порушення правил? У такому разі ми ніколи не дограватимемо матчі з 11 футболістами. Це тяжко зрозуміти.


Я не засмучений. Я розслаблений та спокійний. Не хочу сказати нічого поганого. Кажу: «Послухайте, це був гол». Що ми можемо вдіяти?

Загалом гра була справді гарною. Ми домінували у матчі. У першому таймі ми пропустили два легкі голи. Приїхати сюди і зіграти проти «Астон Вілли»… Дуже задоволений грою», – сказав Почеттіно для TNT Sports.


«Челсі» має 1 перемогу в останніх 4 матчах АПЛ – команда відстає на 6 очок від зони єврокубків, гра в запасі.