26 квітня 2024 12:03
3

Даріо СРНА: "Що ми робимо краще за "Динамо"? Я думаю, купляємо та продаємо"

Спортивний директор ФК Шахтар Даріо Срна висловився стосовно Динамо та конкуренції зі столичним грандом, а також розповів, що «‎гірники» роблять краще за киян.


«‎Я не можу сказати, що Шахтар сильніша команда за Динамо. Динамо треба поважати. Без сильного Динамо нема сильного Шахтаря. Я дуже поважаю цю команду, їхніх уболівальників і президента».

Також хорват вважає, що донецька команда краще працює на трансферному ринку.

«Динамо – це принциповий і незручний суперник. Що ми робимо краще за Динамо? Я думаю, купляємо та продаємо [гравців]», – сказав Срна в інтерв’ю ютуб-каналу КДК.
Даріо СРНА: "Що ми робимо краще за "Динамо"? Я думаю, купляємо суддів"
2006 - останній рік, коли наш рейтинг УЕФА був вищим ніж у Шахтаря.
Вже 18 років як ми програємо і Шахтар кращий. Тому і продають вони дорожче гравців з більш сильнішої команди. Кращих купляють теж через те, що бюджет значно вищий ніж у ДК.
Ми могли б якось компенсувати різницю, якби набирали топових молодих тренерів, які засвітились в більш слабких чемпіонатах та мали дуже якісний селекційний відділ, а не пару старих не дуже розумних "калік".
Але ІМсу то давно не треба. Є в мене припущення, що він просто боїться працювати з дійсно розумними амбіційними людьми і оточує себе собі подібними двіечникми-тріечниками. Тому і всі ці Заварови, Безсонови в селекції, Хацкевичі, Демьяненкі на тренерському містку, Буряк за мість Ле Гуена і тд.
Согласен, к сожалению. К огромному сожалению.