26 квітня 2024 10:05
1

Ротен про шанси "Бреста" на ЛЧ: "Не дуже хороша новина для футболу Франції, навіть якщо клуб і заслужив. Грати за 5 000 глядачів – це сміх"

Жером Ротен вважає можливий вихід «Бреста» у ЛЧ поганою новиною для Франції.


Після 30 турів клуб посідає 3 місце у турнірній таблиці Ліги 1.

«Звичайно, це не дуже хороша новина, навіть якщо «Брест» і заслужив на це місце. Ми знаємо, що в цьому турнірі середні команди рідко досягають добрих результатів. Бюджет "Бреста" говорить про рівень гравців команди.

Цього сезону вони досягають успіхів, бо деякі великі клуби зіткнулися з невдачами. Але наступного сезону вони можуть бути набагато кращими, ніж «Брест». Тим більше, що команда може втратити своїх лідерів – Дель Кастійо, Ле Мелу, воротаря Бізо.

Крім того, ситуація, за якої «Брест» гратиме в єврокубках за 5 тисяч глядачів, є просто сміховинною. Ми ж не в Люксембурзі чи Фарерах, а у Франції.

Уявіть, що Інтер приїде на Стад Ле Бле. Вони скажуть собі: «Куди ми потрапили?». Імідж французького футболу знову постраждає», – сказав колишній гравець «ПСЖ».
В цьому і сенс структури європейського футболу, що завдяки своїй грі ти добиєшся успіху ,а не "ой у мене тут арабопапік дав 100лям нафтодалірів на трансфери,тепер мені успіх забезпечений".
Цього року Уніон від німців нрав і все ок було.
Як хочете тільки щоб багаті грали і футбол був справою суто богемною геть на всі 100% то давайте запускайте суперлігу Переса і на цьому все.
А Ротен вже не вперше якусь пургу несе аля Леоненко.
З приволу стадіону, то як проходить ліцензування УЄФА,то які питання можуть бути ?