24 квітня 2024 18:50

"Барселона" виставить на трансфер половину складу - недоторканними будуть лише 5 гравців

«Барселона» визначилася з курсом розвитку на наступні сезони та обрала список гравців яких не планує продавати, повідомляє Sport.es.


Керівництво «Барселони» чітко визначило курс на майбутнє, проект ґрунтуватиметься на молодих гравцях, яким допомагатимуть досвідчені футболісти. Більше половини команди буде виставлено на трансфер.

Деякі гравці будуть недоторканними у літнє трансферне вікно, а саме: Пау Кубарсі, Ламін Ямаль, Гаві, Педрі, а також Мікаїль Файє, який поки що не зіграв жодного матчу за основну команду «Барселони». З ними намагаються укласти довгострокові контракти.

Клуб веде активні переговори з Педрі та Кубарсі щодо продовження контрактів. Переговори з Гаві йдуть повільніше через травму коліна. «Барселона» дала зрозуміти іспанцеві, що готова продовжити його контракт, який закінчується 2026 року. Молодий півзахисник вдячний за довіру, яку йому висловили, незважаючи на те, що він пропустив весь сезон через травму.

З Ямалем уже підписали договір до 2030 року, який буде оприлюднено, коли йому виповниться 18 років. Зарплату Файє підвищать і нададуть контракт із першою командою. Ставка на центрального захисника із дубля стратегічна, у клубі переконані, що він стане дуже цінним активом у найближчі роки.


"Барселона" посідає 2-е місце в чемпіонаті Іспанії.