18 квітня 2024 14:23

Давіде Анчелотті про вибір виконавців пенальті: "Начо - гравець з великим досвідом, Рюдігер - гравець з яйцями"

Помічник головного тренера «Реала» Давіде Анчелотті розповів як тренерський штаб готувався до серії пенальті у матчі проти «Манчестер Сіті» та обирав футболістів, які будуть пробивати пенальті.


«Коли залишається чотири-п’ять хвилин, ти починаєш думати. Я ставлю 5-го номера першим, тому що Джуд Беллінгем має гарний удар, Лукас Васкес - чудово виконує, Начо Фернандес - гравець з великим досвідом і індивідуальністю, а Антоніо Рюдіґер - гравець з яйцями.


Я написав п’ять виконавців пенальті, я консультувався з Карло, а також отримав допомогу Кепи Аррісабалаги та інших гравців, я трохи змінив список


Карло? Він завжди спокійний», - сказав Давіде Анчелотті.


У складі «Реала» післяматчеві 11-метрові удари реалізували: Джуд Беллінгем, Начо Фернандес, Лукас Васкес, Антоні Рюдігер. Удар Луки Модрича, який пробивав першим, відбив голкіпер «містян» Едерсон.

Український воротар «Реала» Андрій Лунін у післяматчевій серії пенальті відбив два удари від гравців «Манчестер Сіті» – Бернарду Сілви та Матео Ковачича.


«Реал» переміг «Манчестер Сіті» у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів у серії пенальті (1:1, 4:3 по пенальті) та вийшов до півфіналу, де зіграє проти «Баварії».