9 квітня 2024 08:50

Букмекери визначили коефіцієнти на вихід української збірної на ЄВРО-2024

Букмекери визначили коефіцієнти на вихід української збірної на ЄВРО-2024

Букмекери оцінили шанси футбольної збірної України вийти з групи на ЄВРО 2024. БК приймають ставки на влучення «синьо-жовтих» у плей-офф з коефіцієнтом 1.40


Як оцінюють букмекери шанси футбольної збірної України на вихід із групи на Євро-2024



Завершився відбір на ЧЄ з футболу 2024 року. Команди України, Польщі та Грузії здолали супротивників у стиковому турнірі та потрапили до заключної (фінальної) частини. ЄВРО 2024 розпочнеться у Німеччині чотирнадцятого червня та завершиться гра чотирнадцятого липня. У цій країні подібний турнір проходитиме втретє. Букмекери після виходу збірної України з футболу до фінальної частини визначили коефіцієнти для ставок на результат «синьо-жовтих» на майбутній континентальній зустрічі. Андрій Рубан, експерт розділу iGaming сайту Meta.ua, розповів про те, як оцінюють вони потенціал команд і які пропонують коефіцієнти.



Пропозиції букмекерів


Вчетверте українська збірна потрапила до фінальної частини континентальної першості. Останнім суперником збірної України у стикових матчах була Ісландія.


«Синьо-жовті» змогли здолати супротивника з рахунком 2:1. Найперший гол під час цієї зустрічі забив Ґюдмюндссон. Через деякий час зустрічні м'ячі закотили у ворота противників Циганков та Мудрік. М'яч Мудрика став вирішальним. Саме він вивів команду на ЄВРО-2024.


Планується, що під час фінальної стадії українська збірна гратиме у групі «E». Її безпосередніми суперниками будуть збірні з Румунії, Словаччини, Бельгії.


  • Букмекерські контори приймають ставки на те, що «синьо-жовті» пройдуть у плей-офф із коефіцієнтом 1.40.


  • Коефіцієнт для ставок на те, що українці не вийдуть із групи, становить 3.00.


  • Можна укласти парі на те, що Україна у своїй групі стане переможцем. Імовірність такого результату розраховується з коефіцієнтом 5.00.


  • Для Бельгії шанс зайняти перше місце у групі становить 1.38, для Словаччини — 10.00, а для Румунії діє коефіцієнт 9.00.


Виграші гравців, які вважають, що саме Україна здобуде перемогу у всьому турнірі, розраховуватимуться з коефіцієнтом 33.00. Варто зазначити, що найрезультативнішим для України виявився чемпіонат ЄВРО 2020. Під командуванням досвідченого О.Шевченка збірна дісталася ¼ фіналу.



Як Україна дісталася ЄВРО 2024


Збірна мала здолати команду з Ісландії, щоб поборотися за континентальну першість. Гра була організована у Вроцлаві (Польща), де футболісти з України мали дуже багато вболівальників. Для української збірної ця гра була досить складною та напруженою. Гості вели після першого тайму з рахунком 1:0. Змінити перебіг гри футболістам з України вдалося лише у другому таймі. У цей час українські футболісти забили два вирішальні голи.


На думку експертів, збірна України має досить високі шанси на потрапляння до плей-офф. Туди крім двох команд-переможців з кожної групи вирушать ще найкращі чотири збірні, яким вдалося посісти треті місця.


Наразі командам, щоб вийти на ЄВРО, треба пройти систему кваліфікації через Лігу Націй. Найкращі збірні ліг "A", "B", "C" можуть грати у плей-офф. Усі заплановані раніше півфінальні та фінальні зустрічі пройшли наприкінці березня. Переможців визначено за підсумками ігор у кожній стадії. Чинна схема відбору має низку своїх унікальних переваг. У тієї збірної, яка краще за суперників підготовлена в тактичному та фізичному плані, є високі шанси на перемогу. Команда-переможець отримає право потрапити на ЄВРО 2024, а також завоює загальну повагу та визнання.