28 березня 2024 18:30

"Був чемпіоном з київським "Динамо". Серебренніков назвав найкращого тренера України

Колишній півзахисник національної збірної України Сергій Серебренников назвав нинішнього наставника синьо-жовтих Сергія Реброва найкращим тренером країни.


Він підкреслив, що даний спеціаліст досягав успіху всюди, де працював.

«Ребров наразі є найкращим тренером в Україні. Він досягав результатів з кількома командами: був чемпіоном з київським Динамо, з угорським Ференцварошем і з Аль-Айном в Об'єднаних Арабських Еміратах. А зараз він також робить це з Україною».

Серебренников вважає, що Ребров став біля керма команди, коли та перебувала у важкому становищі, однак зумів допомогти їй піднятися.

«Він очолив збірну в складній ситуації. Ребров створив колектив з сильними індивідуальними гравцями, який грає як справжня команда. У цьому їхня сила. Футбол завжди може бути кращим, але вони на правильному шляху».

Експерт також відзначив характер, який демонструє збірна за Реброва.

«Іноді команда потрапляє у складні ситуації, але тоді вони проявляють характер. З досвідом, який приходить, ми можемо мати сильну команду. Вони можуть грати в хороший футбол, але їм потрібно підтримувати рівень», – наводить слова Серебренникова видання sporza.

Нагадаємо, що Серебренников у період із 2001 по 2006 рр. провів за збірну України 12 матчів та забив один гол;