7 березня 2024 23:25

Стало відомо ім’я найпопулярніший спортсмен США

Аргентинець Ліонель Андрес Мессі Куччіттіні, атакувальний гравець футбольного клубу Інтер Маямі — США, вирізняється як найвідоміший спортсмен країни. Дані надала дослідницька Служба звітності SQL Server - програмна серверна система створення звітів, виконана корпорацією Microsoft. Проведене анкетування опитування серед американських спортивних фанатів у віці 12 років і старше показало, що Андрес Куччіттіні отримав понад 5% голосів, залишивши позаду інших претендентів.




Ліонель Мессі



Зазначається також, що раніше жоден представник футбольного клубу не досягав першої позиції за словами дослідницької компанії. Подібне вперше трапилося в історії Служби звітності. Раніше в такому рейтингу лідирував американський баскетболіст Майкл Джеффрі Джордан — колишній захисник НБА. Практично будь-який відвідувач казино Ельслотс також має шанси стати переможцем і зірвати куш, розважаючись на гроші в азартному клубі. Зрозуміло, гостю необхідно спочатку отримати практичні та теоретичні знання, граючи в демонстраційному режимі.

SSRS також нагадує таку інформацію:


• капітан збірної команди Аргентини, чемпіон світу та Латинської Америки перейшов в Інтер Маямі влітку 2023 року вільним агентом;
• провів 15 матчів у багатьох боях, де виділився 12 голами, сімома результативними передачами;
• наявний трудовий контракт нападника продовжили до закінчення 2025 р.;
• ринкова ціна гравця за відомостями спортивного ресурсу Трансфермаркет сягає понад 33 млн євро.

Андрес також позиціюється переможцем Фіналіссіми та олімпійським чемпіоном. Найкращий футболіст усіх часів і народів.




Найкращий гравець в історії дисципліни



Колишній захисник клубу Барселона, національної збірної Королівства Іспанія — Жерар Піке Бернабеу висловив думку, що Андрес Куччіттіні, колишній атакувальник наведеної команди, який нині виступає за Інтер Маямі, видається найкращим футболістом в історії. Бернабеу також зазначив, що футбольні фанати різних країн бажають, щоб той виграв світовий чемпіонат. Якщо хто сумнівався у статусі аргентинця — найвидатнішого гравця внаслідок відсутності перемоги у світовому чемпіонаті, більше не наділені скептицизмом.


Куччіттіні спрямував Барселону до нових світових перемог. За словами Жерара в інтерв'ю американському міжнародному базовому кабельному спортивному каналу Entertainment and Sports Programming Network, Мессі радий, перебуває у чудовій формі, наперекір 36-річному віку, і сприяє збільшенню популярності дисципліни в Сполучених Штатах. Аргентинець виграв світове змагання 2022 року, перебуваючи гравцем збірної команди Аргентини, яка здобула перемогу у фінальному матчі проти французьких легіонерів.