15 січня 2024 17:22

​Ексзаступник голови ОП відхрестився від зв'язку з фірмою, яка заробить чергові 100 млн на телемарафоні

Ексзаступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко заявив, що не має відношення до компанії «Кінокіт», яка отримає понад 100 млн грн на виробництво програм для телемарафону.


«Мережею несеться за останні дні потік фейкової інформації, що нібито я чи пов’язані зі мною особи отримують кошти за виробництво телевізійних програм для телемарафону… Вся ця інформація базується на безглуздій історії, що якась жінка, яка є власницею цього бізнесу, колись навчалася у моєї дружини в кіношколі.


Так ось я хотів би нагадати, що в моєї дружини – одна з найбільших та найкрутіших кіношкіл в Україні. Через цю школу пройшло вже декілька тисяч осіб, більшість з них має медійний та кіношний бізнес, працює на посадах в таких агенціях. То вони тепер всі зі мною пов’язані?


Досить хайпувати та клеїти моє прізвище і ім’я до всякої фігні. Тому що далі маршрут буде точно такий же, як був з НАЗК, – ми з вами зустрінемось в суді, там я доведу свою правоту, невинуватість, а ви – свою безглуздість, і прийдеться вибачатись так само публічно, як ви розганяєте фейки», – сказав Тимошенко у своєму телеграм-каналі.