30 грудня 2023 16:57

Владислав Ванат - найкращий гравець "Динамо" у 2023 році

Протягом 2023 року вболівальники визначали найкращих гравців за підсумками кожного місяця, в яких «Динамо» проводило офіційні матчі.


За результатами цих опитувань ФК «Динамо» оголошував лауреатів у номінації «Найкращий гравець місяця». За їхніми підсумками було окреслено десять гравців «біло-синіх», які й потрапили до фінального голосування серед уболівальників.


Нагадаємо, за підсумками 2021 року найкращим гравцем команди вболівальники назвали Миколу Шапаренка, а в 2022-му тріумфатором став Віталій Буяльський.


За підсумками фінального голосування 2023 року у соціальних мережах та Telegram каналі клубу більшість голосів (62%) отримав нападник Владислав Ванат.


Загалом в опитуванні взяли участь понад 12 тисяч уболівальників.


21-річний вихованець клубу цього року став основним нападником команди, забиваючи важливі м’ячі сам та віддаючи результативні передачі на партнерів. У поточному сезоні він є найкращим бомбардиром не лише команди (7 м'ячів), а й усього чемпіонату.


Вітаємо Владислава з визнанням уболівальників та почесним званням Гравця року, бажаємо не зупинятися на досягнутому та приносити своїми результативними діями ще більше перемог рідному клубу!