29 грудня 2023 19:49

Британія відправляє Україні сотні зенітних ракет після масованого удару з Росії

Фото - ua.depositphotos.com


Міністр оборони Великої Британії Грант Шаппс оголосив про відправлення Києву "сотні зенітних ракет" для британських систем протиповітряної оборони, це сталося після масованої російської атаки на Україну в ніч на 29 грудня.


Джерело: Грант Шаппс у Twitter (X), повідомляє "Європейська правда".


Деталі: Голова британського Міноборони назвав останню хвилю ударів РФ "відчайдушною і марною спробою відновити динаміку після катастрофічної втрати сотень тисяч призовників" і напередодні приниження Путіна через початок третього року його "триденної війни".


Шаппс наголосив, що Путін помиляється, "сподіваючись, що йому вдасться вирвати перемогу з пащі поразки".


Пряма мова: "Ми продовжуємо стояти на захисті України. Саме тому сьогодні ми відправляємо сотні зенітних ракет для поповнення британських систем протиповітряної оборони, здатних з неймовірною точністю збивати російські безпілотники і ракети…


Підрив Україною російського Чорноморського флоту довів, що Україна все ще бореться за перемогу в цій боротьбі. І сьогоднішній пакет протиповітряної оборони надсилає беззаперечний сигнал на тлі російського варварства про те, що Велика Британія залишається абсолютно відданою підтримці України".