28 грудня 2023 11:30

Як Мінспорту повертатиме вболівальників на трибуни

Уболівальники на спортивних заходах - це особлива атмосфера, мотивація для гравців, тож Мінспорт розпочав розгляд питання про повернення їх на трибуни.


Спочатку потрібно забезпечити максимальну безпеку, щоб уболівальники не наражали себе на ризики. Є вже перші напрацювання в цьому напрямі, тому створено всі умови для того, щоб досягти поставленого завдання в короткі терміни. І тепер Фавбет та інші БК отримають комфортні умови для створення ставок на спортивні події. Це відкриває поціновувачам беттінгу нові умови для ставок на цікаві спортивні матчі.


Як повідомляється на офіційному сайті Мінспорту України, висновок про те, чи варто відкривати трибуни для вболівальників, ухвалять тільки після перевірок робочою групою. До неї за планом входитимуть представники спортивної організації, керівництво, а також представники структурного підрозділу. Це дає можливість провести повноцінні перевірки та визначити, чи є всі умови для глядачів.


Уже є думка, що першими на трибуни повернуться вболівальники баскетболу.


Відкриття трибун для вболівальників


Навіть найякісніший телемарафон не може передати всю ту емоційність самої спортивної події, тому перегляд у реальності дуже важливий для поціновувачів спорту. Ба більше, вболівальники дають можливість самим гравцям зарядитися на перемогу, адже мотивація - це чудовий двигун прогресу в грі.


Відкриті трибуни, комфортні захисні укриття та гарантія максимально можливої безпеки, з огляду на поточний стан у країні, - це гарне рішення для того, щоб розслабитися і насолодитися якісною грою спортсменів.


Перевірка робочою групою


Робоча група проводить повний попередній огляд захисної споруди для перевірки її безпеки. Ба більше, у ній має вистачати місця на всіх уболівальників, а відстані від місця проведення матчу не більше ніж 500 метрів для того, щоб оперативно до нього дістатися.


Є стандарти безпеки захисних споруд, які також враховуються під час перевірки робочою групою. Якщо є якісь відхилення або порушення в цілісності перекриттів, самих приміщень, то немає гарантії в отриманні дозволу на пропуск уболівальників.


Міністерство молоді та спорту веде активні роботи з перевірки всіх спортивних стадіонів, місць проведення змагань, щоб розширити зону для вболівальників. Але не варто забувати, що, зважаючи на складну ситуацію в країні, потрібно самостійно стежити за своєю безпекою, не покладаючись виключно на результати перевірок робочою групою. Але якщо не хочеться відвідувати зали і стадіони, то найкращі БК України дають можливість дивитися трансляції спортивних заходів у режимі онлайн у відмінній якості. Це хороший варіант для цінителів домашньої обстановки для перегляду спортивних матчів.