5 грудня 2023 10:37

Група гравців МЮ незадоволена тактикою тен Хага і вважає її "кавалерійською". Тренер нікого не критикує публічно, тому що деякі погано на це реагують

Ерік тен Хаг намагається втримати роздягальню «МЮ», перебуваючи у складній ситуації.


Джерела повідомили ESPN, що головний тренер намагається зробити все, щоб зберегти підтримку з боку ключових гравців після поразки від "Ньюкасла" (0:1). Після цієї гри група гравців першої команди зазнає розчарування.

Група гравців, як і раніше, знаходиться на боці тен Хага та його штабу, але всередині клубу турбуються про настрій у роздягальні – є побоювання, що він погіршиться ще сильніше, якщо незабаром не настане покращення форми. У найближчі два тижні «Ман Юнайтед» зіграє проти «Челсі», «Баварії» та «Ліверпуля».

Між собою гравці обговорювали кілька проблем. По-перше, йшлося про інтенсивні тренування, які тен Хаг проводив з початку туру США. По-друге, обговорювалася тактика тен Хага, яку гравці вважають «кавалерійською». На думку гравців, через неї команда стала надто відкритою, що вплинуло на результат у матчах із «Галатасараєм» (3:3) та «Ньюкаслом».

Джерело повідомило, що тен Хаг намагався заспокоїти атмосферу в команді, підтримуючи гравців публічно навіть після невдалих індивідуальних виступів. Так, він не критикував Андре Онана за помилки, допущені у матчі з «Галатасараєм», і підтримав Маркуса Рашфорда після невдалої гри проти «Ньюкасла». Серед співробітників клубу є відчуття, що окремі гравці не вміють сприймати критику. Особливо це стосується громадських коментарів.

Джерело також повідомило, що Лісандро Мартінес, переконаний прихильник тен Хага, перебуває з першою командою, незважаючи на травму. Джерело наголосило, що Еріку не вистачає впливу Мартінеса та Каземіро на роздягальню (бразилець теж травмований). Обидва футболісти, як очікується, повернуться на поле ближче до кінця грудня.