27 жовтня 2023 12:40
3

"Барселона" включилася в боротьбу за Циганкова: українець дуже подобається Хаві. Джерело повідомило подробиці

Український півзахисник Жирони Віктор Циганков потрапив у сферу інтересів одного з грандів європейського футболу – каталонської Барселони.


Віктор Циганков – один з варіантів нападу, який дуже подобається головному тренеру Барселони Хаві Ернандесу з перспективою на сезон 2024/25. Про це повідомляє Fichajes

Барселона почала пильно стежити за однією з найбільших сенсацій Жирони, українським вінгером Віктором Циганковим, і вона не єдина, хто зацікавлена у придбанні послуг гравця, оскільки мюнхенська Баварія також готує пропозицію, щоб забрати його до Бундесліги.


Кар'єра Циганкова в Жироні привернула увагу кількох іменитих клубів, підкресливши його якість і потенціал в європейському футболі після початку кар'єри в київському Динамо. Інтерес з боку Барселони і Баварії є визнанням величезного потенціалу 25-річного футболіста.


Зважаючи на інтерес Баварії, вболівальники Барселони спостерігатимуть за тим, як розвиватиметься ситуація і чи вдасться їм нарешті підписати контракт з Циганковим на сезон 2024/25.


У цьому підписанні зацікавлені як Хаві Ернандес, так і спортивний менеджмент на чолі з Деку.

Еще бы сезон Вите провести в Жироне. Про немцев, надеюсь, он сам понимает, что не потянет, а в Барсе 50 на 50, пробовать можно.
А в Баварії про це знають, бо дивишся інтенсивність гри німців, потім те що показує Циганков і розуміеш всю прірву в фізиці.
22-річного футболіста?