9 жовтня 2023 23:51

У "Барселоні" незадоволені трансляціями її матчів: надто багато уваги до скарг Хаві на суддівство, повторів спірних моментів недостатньо.

У "Барселоні" незадоволені тим, як її матчі висвітлюють на телебаченні.


Як передає Diario Sport, керівництво вважає, що до «блауграни» ставляться неповажно. Останнім приводом для обурення стало те, що момент із захопленням футболки Андреаса Крістенсена у штрафному майданчику «Гранади» (2:2) був повторно показаний лише один раз, через що розглянути його в деталях було важко.

У «Барселоні» вважають, що такі дрібниці вже перестали бути випадковими і мають системний характер, через що страждає на об'єктивність.

Також боси відзначили кілька негативних коментарів про головного тренера Хаві, які пролунали в ефірі. Крім того, вони не вперше звернули увагу на те, що всі епізоди, в яких 43-річний фахівець пред'являє претензії суддям, демонструються максимально детально, тоді як бурхливі протести суперників часом зовсім не знаходять відображення в трансляції.


Стверджується, що «Барселона» розглядає відмову від взаємодії з представниками телебачення у перервах матчів як знак протесту.