1 жовтня 2023 12:39

Юрген Клопп після поразки від "Тоттенхема": "Не бачив ще такого матчу з несправедливістю і божевільними рішеннями"

"Ліверпуль", граючи удев'ятьох через два вилучення програв із рахунком 1:2 у матчі 7-го туру АПЛ, пропустивши на 96-й хвилині.


"Я ще ніколи не був настільки гордий за нашу команду, як у цьому матчі.


Ніколи не бачив подібного матчу з такими несправедливими обставинами і божевільними рішеннями. Ми забили самі собі, це автогол, і це складно прийняти. Але я все одно дуже пишаюся командою.


Перша червона картка: Кертіс Джонс наступає на м'яч, і нога ковзає по ньому далі - у ногу суперника. Це не брудний прийом. У сповільненій зйомці це виглядає по-іншому. Він на повній швидкості наступає на м'яч і ковзає по ньому далі. Не пощастило.


Потім Діогу Жота - його перша жовта картка. Там не було жовтої картки. Потім він отримав другу жовту картку, і ми захищалися вдев'ятьох, а це складно.


Якщо хочете побудувати команду, то потрібні футболісти з характером. І сьогодні я їх бачив. Вони билися. Особливий вечір.


Що стосується автоголу Матіпа, то це трохи схоже на долю, хтось повинен був виставити ногу в тому моменті. Чудова гра Жоеля в обороні в цьому матчі насправді. Він поставив ногу, і від нього м'яч потрапив у ворота.


У житті бувають речі й гірші. Такі моменти бувають", - сказав головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп.