7 вересня 2023 15:39

"Челсі" наказав Мудрику знизити тренування у тренажерному залі

У «Челсі» сподівалися на кращу віддачу від інвестицій у Михайла Мудрика, повідомляє The Athletic.


Гра українця у матчі з «Ноттінгем Форест» (0:1) наголосила, наскільки він зараз втрачений. Футболіст вдало дебютував за "Челсі" у матчі з "Ліверпулем", але після цього більше не грав на такому рівні.


Крім того, 22-річний футболіст має проблеми з мовним бар'єром.

Мудрик переживає за своїх друзів та сім'ю, які залишилися в Україні.


Однак Мудрика не можна звинуватити у тому, що він не працює. Він любить проводити додаткові заняття у тренажерному залі, можливо навіть занадто. Він робить те, що в Челсі просять його робити під час тренувань, але завжди знаходить час для додаткової роботи в спортзалі. Гравці відзначають, що він відданий. Він хоче бути кращим. Йому потрібен спокій.


Дехто навіть вважає, що Мудрик надто часто буває у тренажерному залі. Клуб наказав йому трохи зменшити тренування у тренажерному залі через побоювання, що він перестарається.


У «Шахтарі» Мудрик регулярно займався подібними тренуваннями. Там звикли, що він працює з важкими вагами та займається паверліфтингом. Мудрик вважає, що це сприяє його витривалості та фізичній готовності.


Це одна з речей, які йому подобаються поза полем, щоб розважатися, живучи у новому середовищі. Також він грає у відеоігри, він витрачає на це більше годин, ніж інші футболісти. У тому числі він грає та спілкується у грі з українцями.

Мудрик отримав задоволення, коли грав на молодіжному Євро та у благодійному матчі на «Стемфорд Брідж». Зазначається, що Мудрик виглядав сором'язливим і потребуючим обіймiв. Гра на турнірі підвищила його віру у себе. Але те, що у новому сезоні він не потрапляє до стартового складу, ймовірно, відкинуло його назад. Але він явно справив гарне враження на одноклубників, що оцінюють його високо.


Минулого сезону одноклубники порадили Мудрику не поспішати, коли він наближається до штрафного майданчика, і взагалі бути спокійнішим в останній третині поля та повірити у свій талант.