31 липня 2023 15:25

Тен Хаг про боротьбу за АПЛ: "Такі розмови собі може дозволити лише "Сіті" – у них 5 перемог за 6 років. Але всі ери колись закінчуються"

Ерік тен Хаг висловився про шанси «Ман Юнайтед» на боротьбу з «Ман Сіті» у новому сезоні.


- Коли ви прийшли, Манчестер Юнайтед відставав від Сіті на 35 очок. За підсумками минулого сезону відставання скоротилося до 14 балів. Враховуючи здійснені трансфери, наскільки ви впевнені, що відрив скоротиться ще сильніше? Можливо, ви боротиметеся за трофей?

- Думаю, не варто говорити про це під час передсезоння. Вважаю, ніхто в АПЛ не може собі дозволити такі розмови – може лише «Ман Сіті», який виграв АПЛ п'ять разів за останні шість років.

Будь-який інший клуб має боротися за топ-4. Спершу треба туди потрапити. Після цього можна націлитись на топ-2. Можливо, після цього з'явиться можливість боротися за трофей, але про таке досягнення ми поки що не говоримо.

Усі ери колись закінчуються. Думаю, ми довели, що можемо вигравати у Ман Сіті, але потрібно робити це щодня. Поки що нам доведеться пройти шлях. «Сіті» вигравав свої матчі з значно більшою легкістю, ніж ми. Це факт.

Але я не хочу говорити про них, бо це звучить негативно, а я не закладаю такого сенсу. Я хочу говорити про наш проект. Цілком очевидно, що ми здатні перемагати великі команди, «Ман Сіті» – серед них. У цих трьох матчах [минулого сезону] ви побачили, що ми підвищили рівень гри проти них, – сказав головний тренер Ман Юнайтед.