16 червня 2023 09:30

"Способом життя для мене стала фанатська трибуна київського "Динамо". Український воїн розповів про своє життя та війну

Боєць із позивним Кислий. Про тверді принципи — воювати за свою країну, та про націоналістичний світогляд — розповів у рубриці "5 питань".


– Що мотивувало долучитися до Третьої штурмової бригади?


– Долучився до бригади ще на початку її створення, у 2022 році. Мав захищати свою землю як і личить чоловікові, а не ховатися від сумління та повісток.


– Як потрапив до 3 ОШБр?


– Після невдалих спроб у військкоматах, я пристав на пропозицію своїх друзів долучитись до лав нового азовського підрозділу. Певно, це доля привела мене до нашої бригади, чому я радий. Адже щоб стати кращим, треба бути поряд з кращими.


– Ким був у цивільному житті?


– Я вивчився на будівельника і працював за спеціальністю. Вільний час присвячував заняттям спортом та подорожам.


Способом життя для мене стала фанатська трибуна київського Динамо. Там я загартував свій характер та познайомився з хлопцями, з якими зараз пліч-о-пліч відстоюємо Незалежність України.


– Твій девіз по життю…


– Роман Шухевич казав: «Мудрого — не одурити, чесного — не купити, мужнього – не зламати». Ці слова можна вважати моїм дороговказом у житті, нормами на яких ґрунтується мій світогляд.


– Які плани після перемоги?


– Нашу перемогу хочу відсвяткувати в Криму. Хочеться помандрувати в горах. Створити сім'ю та виховувати майбутнє покоління. І, звісно, не припиняти відкривати для себе світ, нові міста та краєвиди.