24 травня 2023 13:00

Популярні засоби збільшення доходу від операцій з криптовалютою у 2023 році

Сьогодні, однією з найпопулярніших галузей є криптовалюти, у які можна інвестувати, або здобувати без зайвих витрат. Щоб обрати вигідні активи, потрібно лише ознайомитися з актуальними новинами ринку та останніми звітами фахівців. Це дійсно дуже перспективний шлях до збільшення власного фінансового потенціалу.


Щобільше, існує безліч інтернет-ресурсів, де можна працювати задля здобуття цифрових активів. Але, знову ж таки, треба обрати безпечні та вигідні варіанти, у чому й намагатиметься допомогти цей огляд. Ба більше, існують навіть онлайн-казино, які працюють з криптоактивами. Наприклад, у них є не тільки ігрові автомати на гривні, але й ті, які дозволяють робити ставки Ефіром, Біткоїном та іншими коїнами.


Таким чином, цифрові монети стали настільки популярними, що за їх допомогою можна здійснювати будь-які операції. А для їх заробітку можна робити інвестиції, обмін, майнінг та багато іншого. Тож, познайомимося з цим детальніше.


Як накопичити коїни без витрат та за наявності часу


Щоб позбутися необхідності витрачати гроші, можна спробувати деякі безкоштовні методи накопичення “крипти”. Наприклад, це може бути використання кранів, які дозволяють отримувати якусь частку монет у певні проміжки часу (від 1 до 60 хвилин). Також, можна пошукати інші платоспроможні шляхи:


  • Спеціальні “клікерські” проєкти (букси), де за винагороду потрібно дивитися рекламу;
  • Участь у партнерських програмах;
  • Майнінг за допомогою технічних можливостей комп’ютера, зокрема на браузері;
  • Публікація коментарів або дописів за винагороду.


Варто зазначити, що подібні засоби здобутку цифрової валюти не принесуть відчутного результату. Вони здатні лише дати певне розуміння технології блокчейн. Але, заробити більше допоможуть різні методи, що мають на увазі якісь певні інвестиції.


Що допоможе заробити більше “крипти” у сенсі особистих вкладень

Будь-яка справа, яка має на меті заробіток грошей, потребує початкового внеску - це невід’ємна частина будь-якого бізнесу. Тож, оскільки, в більшості випадків здобуття криптовалюти пов’язане із певними комерційними механізмами, цю діяльність варто вважати саме бізнесом. Тому, потрібно врахувати всі популярні можливості, які пропонуються у 2023 році.


В першу чергу, можна обрати певні активи та придбати їх на спеціальній біржі, на кшталт Бінансу. Це робиться дуже просто, через мобільний додаток. При цьому, потрібно постійно слідкувати за коливаннями придбаних валют, тому що на різниці можна підіймати профіт.


Також, можна придбати один з пакетів на поважній платформі хмарного майнінгу. Вартість подібної послуги починається від 10 доларів на місяць. При цьому, люди мають шанс збільшити свій бюджет у криптовалюті без втрати часу.


Останнім часом, багато галасу здійнялося навколо так званих “незамінних токенів”, або NFT. Вони дійсно унікальні та надійно збережені у цифровій книзі. Кожна збережена інвестиція може стати неоціненною, а її господарі також мають можливість створювати власні NFT-осередки та заробляти на їх поширенні.