18 травня 2023 15:24

Хтось бреше: у Франції заявили, що "Марсель" жодного разу не цікавився Довбиком – Артем та агент вважають інакше

У середу, 17 травня, з'явилася інформація, що у послугах Артема Довбика зацікавлений Марсель. Цю інформацію підтвердив агент форварда Дніпра-1 Олексій Люндовський, а сам Артем заявив, що має діалог із французьким клубом зараз і був півроку тому.


Однак у Франції спростовують цю інформацію. За даними OM Foot Marseille, Марсель ні з Довбиком, ні з його агентом не контактував з приводу можливого трансферу, оскільки розраховує на Алексіса Санчеса та Вітінью.

Марсель нічого не обговорював ні з ним, ні з його агентом. Керівництво Марселя просто не цікавиться Довбиком. Пріоритетною метою клубу є продовження контракту з Алексісом Санчесом. Потім марсельський клуб може розраховувати на Вітінью, який має поступово адаптуватись до Ліги 1».


Цього сезону 25-річний Довбик у складі Дніпра-1 провів 35 матчів у всіх турнірах, у яких забив 28 м'ячів і зробив вісім асистів. Transfermarkt оцінює його в 11 мільйонів євро.

Раніше комерційний директор Дніпра-1 В'ячеслав Фрідман розповів, за яку суму клуб буде готовий відпустити Довбика.


Марсель за три тури до завершення чемпіонату Франції займає третій рядок. Відставання від другого Ланса складає два очки.