17 травня 2023 09:25
1

"Челсі" вирішив розлучитися з Мудриком: два топ-клуби стали в чергу за українським талантом

У січні цього року Челсі зробив ставку на підписання контракту з українським гравцем Михайлом Мудриком, який прибув до лондонського клубу за солідні гроші.


Адаптація Михайла Мудрика до ритму та вимог англійської Прем'єр-ліги була складною, і поки що йому не вдалося завоювати місце у стартовому складі Челсі. Зважаючи на цей сценарій, лондонський клуб працює над пошуком рішення, вигідного як гравцю, так і Челсі.


За даними Fichajes.net, керівництво «аристократів» розглядає можливий перехід вінгера до іншої команди наступного сезону, де Мудрик зможе мати більше ігрового часу і зможе розвивати свій талант.


Джерело повідомляє, що це може не лише оренда Мудрика, а й навіть остаточний продаж, якщо лондонський клуб отримає цікаву пропозицію.


Є кілька клубів, які зацікавились 22-річним футболістом. Зокрема дві топ-команди вже хочуть здобути Михайла:


Ювентус;

Арсенал.


Челсі придбав Мудрика у донецького Шахтаря за 70+30 мільйонів євро, підписавши з ним контракт до 30 червня 2031 року. Цього сезону Михайло у складі «аристократів» провів 15 матчів у всіх турнірах, у яких зробив два асисти.

Арсенал? Після того, як погнався за довгим фунтом і віддав перевагу Членсі? Цікаво буде глянути як його зустрінуть фанати на Емірейтс!