15 травня 2023 13:45
1

Наступного сезону матчі УПЛ можуть пройти на нових локаціях: відомо, які міста можуть знову приймати вищий дивізіон

Крім «Дніпро Арени», матчі УПЛ можуть відбутися і на інших стадіонах. Як повідомили FanDay.net в УПЛ, необхідним вимогам відповідають стадіони у Луцьку та у Тернополі. І якщо хтось із клубів виявить бажання проводити домашні матчі у цих містах, жодних порушень регламенту в цьому випадку не буде.


Як відомо, через військове становище та схильність низки міст у небезпечній близькості до лінії фронту, не всі команди УПЛ можуть грати на своїх стадіонах. Залежно від розвитку військової ситуації це може змінитися, проте наразі найчастіше матчі чемпіонату України можна побачити на стадіонах в Ужгороді, Львові, Києві, Полтаві, Одесі, Кривому Розі, Олександрії, Ковалівці та Петровому. Є ще й стадіон Минаю.

Минулого тижня стало відомо про намір СК "Дніпро-1" проводити домашні матчі наступного сезону на своєму стадіоні. Про це повідомив Ігор Бурбас, але тут же обмовився, мовляв, якщо дніпряни гратимуть у єврокубках, то міжнародні матчі проведуть у Польщі, а матчі чемпіонату – на «Арені Львів».

Але, як повідомили джерела FanDay.net у СК Дніпро-1, йдеться поки що лише про заявку стадіону «Дніпро Арена» на майбутній сезон. З урахуванням виступу команди у єврокубках, природно, грати у Дніпрі та їздити до Польщі буде важко. Тому наразі йдеться лише про заявку стадіону на сезон. У клубі сподіваються, що зіграти домашні матчі на рідному стадіоні зможуть навесні 2024 року.

Але, крім «Дніпро Арени», матчі УПЛ можуть відбутися і на інших стадіонах. Як повідомили FanDay.net в УПЛ, необхідним вимогам відповідають стадіони у Луцьку та у Тернополі. І якщо хтось із клубів виявить бажання проводити домашні матчі у цих містах, жодних порушень регламенту в цьому випадку не буде.


Фото - Google

Забули стадіон в Ковалівці