23 квітня 2023 22:33

​"Шахтар" вийшов грати з позиції турнірної таблиці, ще їм пощастило забити випадковий гол і далі команда просто відбивалася": журналіст висловився про матч "Динамо" - "Шахтар"

В новому випуску "ТаТоТаке" журналісти Максим Гіленко та Михайло Співаковський обговорили гру "Динамо" - "Шахтар" (1:1).


"Шахтар" вийшов грати з позиції турнірної таблиці, ще їм пощастило забити випадковий гол і далі команда просто відбивалася. "Шахтар" лідер турнірної таблиці, його влаштовувала і нічия. В очному матчі з "Дніпром-1" їх також влаштує нічийний рахунок. "Шахтар" хіба команда сильніша за "Динамо"? Я так не вважаю. Хоча і за очками відстань солідна. "Шахтар" забив швидкий гол і після цього міг грати по рахунку. І "Шахтар" майже нічого не дозволив створити "Динамо" в атаці. Просто штрафний і феєричне виконання, яке трапляється в УПЛ раз на рік", - сказав Гіленко.


"Мені здається, що "Шахтар", який претендує на чемпіонство, який грає із напівмертвим "Динамо", проти якого "Рух" грає з позиції сили, має виходити і брати свої 3 очки. Брати ці очки, щоб потім не залежати від матчу з "Дніпром-1". І вкотре ми стикаємось з тим, що Йовичевич грає обережно лобові матчі. Як він грав проти "Дніпра-1" в першому колі. З таким підбором виконавців грати проти "Динамо" так, як вони грали, таке собі", - додав Співаковський