23 квітня 2023 11:24

"Немає кращого прикладу, ніж Мудрик": в Англії охарактеризували нинішнє становище "Челсі", взявши за основу українця

У Англії сподіваються, що вінгер Челсі Михайло Мудрик отримає більше ігрового часу в заключних турах чемпіонату Англії під керівництвом Френка Лемпарда.

Челсі вилетів із усіх кубкових турнірів і вже фактично нізащо не бореться в АПЛ за сім турів до фінішу сезону.


В Англії вважають, що в такій ситуації головному тренеру команди Френку Лемпарду необхідно награвати склад наступного сезону, незалежно від свого майбутнього в клубі. Багато ігрового часу має отримати й Михайло Мудрік.


Chelsea News пише, що вже немає сенсу широко задіяти в останніх матчах таких гравців, як Хакім Зієш, якого клуб має намір продати влітку. Найкраще надати шанс перспективним новачкам.


«Лемпард повинен ставити до складу гравців, сповнених таланту та потенціалу, яким відчайдушно потрібні хвилини на полі, щоб допомогти їм освоїтися. Немає кращого прикладу, ніж Михайло Мудрик.


На думку фахівців, відсутність тиску результату може допомогти розкритись українцю.


Вінгер мав кілька шансів з моменту свого приходу в січні, але все це відбувалося в дуже напружених ситуаціях і під високим тиском. Тепер він може грати з розумінням, що має трохи свободи для самовираження, і результат не має першорядного значення», – пишуть експерти.

Нагадаємо, що Мудик провів за Челсі 12 матчів, у яких відзначився двома результативними передачами.