20 квітня 2023 00:08

"Ман Сіті" зіграв унічию з "Баварією" і вийшов у півфіналі ЛЧ

Фото - ua.depositphotos.com


Манчестер Сіті зіграв унічию з Баварією у виїзному поєдинку 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, що відбувся сьогодні у Мюнхені, та вийшов у наступну стадію турніру (1:1).


Баварія, якій необхідно було відіграватися за виїзну поразку 0:3, активно розпочала домашній матч і могла відкривати рахунок на 17-й хвилині, але Лерой Сане не реалізував вихід один на один з Едерсоном, пробивши повз ворота.


На 38-й хвилині поєдинку нападник Манчестер Сіті Ерлінг Холанд не реалізував пенальті, який французький арбітр Клеман Тюрпен призначив за гру рукою захисника мюнхенської команди Дайо Упамекано у власному штрафному майданчику. М'яч після удару норвезького форварда пролетів вище воріт Яна Зоммера.

Холанд реабілітувався на 57-й хвилині матчу, коли в контратаці отримав м'яч від Кевіна Де Брюйне, обіграв Упамекано та потужно пробив під поперечину воріт Зоммера.

На 83-й хвилині Баварія зрівняла рахунок завдяки голу Йозуа Кімміха з пенальті, який був призначений за гру рукою захисника гостей Мануеля Аканджі у своєму штрафному майданчику.

22-річний Холанд провів цього сезону 41 матч у всіх турнірах, забив 48 голів і зробив шість результативних передач. У рамках Ліги чемпіонів на рахунку Ерлінга 12 голів у восьми поєдинках. Норвезький форвард є найкращим бомбардиром турніру.


Баварія – Манчестер Сіті 1:1 (перший матч – 0:3)


Голи: Кімміх 83 (п) – Холанд 57


"Баварія": Зоммер – Павар (Станішич, 77), Упамекано, де Лігт, Канселу (Девіс, 63) – Горецка, Кімміх – Коман, Мусіала (Мюллер, 72), Сане (Мане, 64) – Шупо-Мотинг (Тель, 71)


"Манчестер Сіті": Едерсон - Аканджи, Рубен Діаш, Аке (Ляпорт, 67) - Стоунз, Родрі - Бернарду Сілва, де Брейне (Уокер, 88), Гюндоган, Гріліш - Холанд (Альварес, 84)


Попередження: Канселу 11, Упамекано 35, Кімміх 45+2, Павар 60 – Едерсон 44, Гюндоган 45+2, Аке 54


На 37-й хвилині Холанд не реалізував пенальті (вище за ворота)