16 квітня 2023 13:38

Артем ДОВБИК: "Поле стадіону "Динамо" трохи пливло, тож поміняв бутси перед розминкою"

У центральному матчі 21-го туру Зоря – Дніпро-1 перемогли номінальні господарі, а черговий гол найкращого бомбардира УПЛ Артема Довбика не приніс очок його команді у принциповому протистоянні на полі стадіону Динамо імені Валерія Лобановського.


– Артеме, що скажеш про гру із Зорею?

– У нашій команді засмучені після поразки. Але в сезоні ще достатньо матчів буде зіграно і все можна виправити. Щодо минулої зустрічі, ми знали, що це буде поєдинок за шість очок. На жаль, ми швидко пропустили два голи та надалі не змогли відіграти ці м’ячі.


– Ми бачили, що і ти, і деякі твої партнери міняли бутси перед грою. Поле не найкращої якості?

– Так, поле трохи пливло. Тому я бутси поміняв після розминки.

– Яка атмосфера у роздягальні Дніпра-1 після цієї гри?

– Зрозуміло, що у нас усі засмучені. Але попереду дев’ять турів і все найцікавіше починається.

– Під час гри було кілька моментів, коли і ти, і Олександр Піхальонок підказували Валентину Рубчинському. В нього не пішла гра?

– Рубчинський – молодий футболіст із великим потенціалом. Але іноді у нього бувають ігри, коли він випадає. Ось і в другому голі Зорі він помилився, хоча міг віддати точну передачу. Після цього його замінили. Але Валентин добре працює на тренуваннях, і з отриманим досвідом він буде прогресувати і виросте в хорошого гравця.


Після 20 зіграних матчів в активі Дніпра-1 45 очок і він на чотири бали відстає від Шахтаря, який 16 квітня проведе свій матч туру зі Львовом. Зоря йде на третій позиції, маючи в активі 43 бали та 21 зіграний матч. У наступному турі Дніпро-1 у номінально домашньому матчі зіграє з Рухом, а Зоря – у гостях із Колосом.