5 квітня 2023 14:05

Тен Хаг: "Якщо гравці не виявляють достатньо бажання, то це місце не для них"

Головний тренер Манчестер Юнайтед Ерік тен Хаг перед перенесеним матчем 25-го туру англійської Прем'єр-ліги з Брентфордом заявив, що йому не потрібні гравці, які не виявляють бажання і пристрасті.


«Чи виявляють гравці достатньо пристрасті та бажання? Якщо вони не можуть робити цього, то це місце не для них.

Я згоден, ми повертаємося до старих поганих звичок, але також знаю, що перепади можуть бути, тому що люди не роботи. Але ми маємо діяти як роботи, ми маємо діяти як машини, ми маємо вимагати від наших гравців, щоб вони відповідали стандартам. Тому коли ми не граємо добре, ми розчаровані, бо це наша робота.

Отже, в неділю ми повернулися до старих поганих звичок і були покарані за це, це знають гравці. Вони говорили про це один з одним, бо знають, що це не є нормою для такої команди, як Манчестер Юнайтед.

Ми показували у багатьох іграх, що ми можемо діяти як машина. Це було важко. Для цього потрібна дуже сильна впевненість, пристрасть та єднання, які у нас були, ми показували це у багатьох іграх, у тому числі у великих матчах, ми показували, що ми можемо перемагати. Але ми повинні робити це щоразу, тому що це вимога до топ-гравців, яку вболівальники та керівництво висувають до нас», — наводить слова тен Хага 90min.