4 квітня 2023 15:23

ПСЖ сумнівається, що Мессі ще може добре грати у топ-матчах ЛЧ. Лео розчарований свистом фанів

Ліонель Мессі може залишити ПСЖ після закінчення сезону


Малоймовірно, що Ліонель Мессі домовиться з «ПСЖ» про новий контракт. Переговори про підписання нової угоди зупинено, повідомляє ESPN із посиланням на свої джерела.

Як повідомлялося, «ПСЖ» хоче, щоб Мессі на 25% знизив зарплату. Наразі він отримує 40 млн євро на рік до сплати податків. У квітні, як планується, представники клубу та отець Мессі проведуть нову зустріч, щоб спробувати знайти рішення в ситуації, що склалася.

Як зазначається, у «ПСЖ» сумніваються, що Мессі, як і раніше, здатний показувати гарну гру у важливих матчах Ліги чемпіонів.

Джерела повідомляють ESPN, що Мессі не готовий знижувати зарплату. Крім того, його розчарував свист фанів у двох попередніх домашніх матчах.

За даними джерел, 35-річний форвард чекає на пропозиції від інших клубів. Його батько вже обговорював можливе повернення Лео до "Барселони", але з фінансової точки зору це буде непросто здійснити.

Зазначається, що сторона гравців чекає на пропозиції і від клубів МЛС. До завершення кар'єри Мессі хотів би пограти у «ПСЖ». "Аль-Іттіхад" із Саудівської Аравії також зберігає інтерес до гравця.

Аргентинець перейшов до «ПСЖ» влітку 2021 року на правах вільного агента. Цього сезону у нього 18 голів та 17 результативних передач у 33 матчах за клуб у всіх турнірах.