9 березня 2023 16:41

Французький журналіст назвав ПСЖ ганьбою Європи

Журналіст Даніель Ріоло жорстко розкритикував ПСЖ у прямому ефірі французького телеканалу після поразки від Баварії.


Зокрема, Ріоло назвав гру парижан бездушною, а також окремо пройшовся по Мессі та Неймару, які не виявляють належного завзяття на полі.

"Цьому бездушному ПСЖ необхідна величезна чистка. Я закликав до неї вже давно, але зараз стався такий удар, що кров іде з очей. Сподіваюся, що потрібні люди дивилися гру і все бачили.


У спорті не так важливі поразки. Не в них головна проблема. Лігу чемпіонів виграє лише одна команда, тих, хто програв, завжди більше. Проблема полягає в тому, як ти програєш.

Коли ти вболіваєш за ПСЖ, то втомлюєшся, бо в соцмережах живе ціла армія людей, які мають хибні надії. І в якийсь момент фанат ПСЖ вибухає. Він втомлюється приходити на стадіон і бачити Мессі з Неймаром, які ніколи не підходять до трибуни, щоб привітати вболівальників. Їм взагалі все одно, в останніх матчах вони розігрували якусь комедію.

Клуб став ганьбою Європи! Мессі - це неможливо, він не може залишатися в ПСЖ. Неймар і Верратті - теж. Маркіньос повернувся на поле, і в нього повні штани. Усе скінчено, це більше неможливо терпіти", - наводить слова журналіста RMC Sport.