23 лютого 2023 21:40

СК "Дніпро-1" знову не зміг обіграти кіпрський АЕК і вилетів із Ліги конференцій: команда Кучера завершила виступи в єврокубках

Матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги конференцій, в якому Дніпро-1 приймав кіпрський АЕК з Ларнаки, відбувся сьогодні у словацькому Кошиці і завершився внічию (0:0).


Дніпро-1 зіграв унічию з кіпрським АЕКом у номінально домашньому матчі 1/16 фіналу Ліги конференцій та завершив свої виступи в єврокубках (0:0). Нагадаємо, що тиждень тому українська команда програла у Ларнаку з рахунком 0:1.


Головний тренер Дніпра-1 Олександр Кучер не міг розраховувати у матчі-відповіді з АЕКом на головного бомбардира своєї команди Артема Довбика, який отримав травму. Натомість у стартовому складі вийшов аргентинський хавбек Домінго Бланко, а в лінії атаки діяв бразилець Пеглоу.


Команди не створили великої кількості гольових моментів у першому таймі, але одразу після перерви Дніпро-1 міг виходити вперед після дальнього удару Пеглоу. Голкіпер кіпріотів перевів м'яч у штангу.


У середині другого тайму Олексій Гуцуляк мав гарний момент, щоб відкрити рахунок, але пробив головою повз ворота.

Невдовзі після цього Гуцуляк із центру поля втік віч-на-віч із голкіпером АЕКа Кенаном Піричем, обіграв його, але вирішив симулювати порушення з боку воротаря, за що отримав жовту картку від латвійського арбітра Андріса Трейманіса.


За весь матч дніпряни лише двічі пробили у площину воріт суперника і не змогли здобути необхідну перемогу.


Дніпро-1 завершив виступи у своєму першому єврокубковому сезоні в історії та може зосередитися на українській Прем'єр-лізі, де одноосібно лідирує після першої частини сезону.