20 лютого 2023 19:34

"Дивитись це було катуванням". Клопп - про поразку "Ліверпуля" у фіналі Ліги чемпіонів з "Реалом"

Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп напередодні першого матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з «Реалом» згадав про фінал минулого сезону, в якому «вершкові» здобули перемогу з рахунком 1:0.

«Зовсім недавно ми грали фінал у Парижі, і з того часу я його не дивився – до цих вихідних. І одразу зрозумів, чому цього не робив. Але зараз я повинен був його подивитися, і це було справжнє катування, тому що ми грали добре і могли перемагати, і це вирішальне слово: ми могли. Вони забили вирішальний гол, а ми ні, ось у чому причина.

У тій грі можна було побачити, наскільки досвідчений «Реал», як мало вони метушаться, коли інша команда має шанси. Вони не втрачають впевненості за одну секунду, знають: «Наш шанс прийде». Для цього вони і захищаються так глибоко всією командою. Безумовно, цей клуб має чому повчитися.


Останні кілька років хтось із нас завжди був у фіналі, принаймні мені так здається. І зазвичай, якщо хочеш пройти у фінал, завжди потрібно вибити когось із нас. На цей раз ми відразу граємо один з одним. Подивимося, хто зможе пройти», — наводить слова Клоппа офіційний сайт «Ліверпуля».