20 лютого 2023 18:37

Дієтолог "Аль-Насра": "З тих пір як Роналду з нами – всі гравці тренуються більше і дотримуються суворішої дієти"

Дієтолог «Аль-Насра» Хосе Блеса розповів про зміни в клубі після підписання Кріштіану Роналду.


«Кріштіану має дуже хороші знання в галузі харчування та їсть широкий вибір продуктів, щоб мати енергію для кожної гри та тренування, без будь-яких дивних втручань, які зараз у моді.


Кожна розмова з ним - це навчання. Ми зустрілися і поговорили про його дієту, про те, як він розуміє її важливість та відпочинку для продуктивності. Він носить два вимірювачі відпочинку - перстень і браслет.


Відколи він тут, усі гравці тренуються більше і дотримуються суворішої дієти. Не бачив такого клубу, де гравці покращували б практично на 90% свій склад тіла кожного разу, коли я їх бачив. У них менше жиру, більше м’язів, вони виконують усі вправи на кінчиках пальців. Працювати там – розкіш.


Він найкращий футболіст в історії або один із двох найкращих. Я не був певний, як і всі інші, щодо того, як це буде працювати з ним і чи зміниться клуб суттєво, але не бачив більш професійного футболіста, ніж він.

Кріштіану дуже допомагає мені, тому що ми більше не можемо нічому його навчити, але він створює навколо себе школу. Решта гравців роблять те ж саме, що і він, тому що все, що він робить, чудове для покращення гри», - сказав Блеса для Ideal.