17 лютого 2023 18:26

Тренери "Барси" були незадоволені звітами віце-президента суддівського комітету. Вони були надто простими і мало допомагали гравцям

Тренери "Барселони" були незадоволені звітами чиновника іспанського суддівського комітету.


Каталонський клуб у період з 2016 по 2018 рік виплатив віце-президенту іспанського суддівського комітету Хосе Марії Енрікесу Негрейрі 1,4 млн. євро. Потім стало відомо, що «Барса» заплатила Негрейрі 4,7 млн євро з 2003 року, платежі від клубу становили 95% обороту його компанії з 2016 по 2018 рік. Потім повідомили, що "Барса" заплатила Негрейрі 6,66 млн євро з 2001 року.


У клубі уточнили, що чиновнику Королівської іспанської футбольної федерації платили за звіти про молодих гравців та суддівство. Пізніше з'ясувалося, що Негрейра надавав "Барсі" звіти про арбітрів перед матчами.


Як повідомляють джерела Marca, тренерський штаб "Барси", який працював у ті роки, коли компанія Негрейри консультувала клуб, вважають, що звіти були надто простими і мало допомагали гравцям.

«Звіти не коштували цих грошей. Інформація, яку вони надавали, не відповідала грошам, які сплачував клуб», – повідомили джерела.