20 січня 2023 11:13

"У цій ситуації навіть Холанд не заб'є": між уболівальниками "Брюгге" сталася суперечка щодо Яремчука

Роман Яремчук мав фантастичний момент у матчі чемпіонату Бельгії проти Андерлехта (1:1). Гра українського форварда Брюгге викликала спекотну суперечку між шанувальниками команди.


Поєдинок 20 туру чемпіонату Бельгії, в якому Брюгге приймав Андерлехт, завершився внічию (1:1), а Яремчук відзначився епічним промахом. Гра відбулася 15 січня, але суперечки вболівальників про гру українського нападника точаться і зараз.


Частина шанувальників Брюгге впевнена, що Яремчук – невдалий трансфер та гроші, які їхній улюблений клуб віддав Бенфікі викинуті на вітер.

Pol Pot: «Яремчук — невдалий трансфер року разом із Фабіо Сілвою в Андерлехті. Що за невдаха».

Michaël Bouche: «Стає все очевиднішим, що Яремчук — це величезна афера на 16 мільйонів євро. Тепер зрозуміло чому Бенфіка продала його. Відсутність впевненості неспроможна повністю пояснити його провал».


Giordano Habib: «Яремчук стане колись нападником?»

Але знайшлися і фанати Брюгге, які вважають Яремчука корисним гравцем своєї команди, і йому треба дати час.


Joni: «Яремчук ніколи не був ментально сильним. Також він ніколи не був і ніколи не буде по-справжньому результативним нападником, але він робочий конячок, і це видно за останніми трьома матчами».


sander44: «Сьогодні були й інші набагато гірші за Яремчука. Я б продовжував ставити його до складу, бо рано чи пізно він вибухне. Ютгла теж безнадійно над формі».


Philippe Hautekiet: «Мені здається, Яремчук уже почав набирати форму. Незабаром маю забити».


WeAreBruges:
«Якщо ти граєш нападником, а твої партнери не дають тобі м'яча, то в цій ситуації навіть Холанд не заб'є. Тож вистачить нити за Яремчука».

Зазначимо, що останню перемогу команда Яремчука здобула 9 листопада у матчі Кубка Бельгії над Патро Ейсден з рахунком 2:0. У чемпіонаті Брюгге не може відсвяткувати перемогу п'ять поєдинків поспіль.

27-річний український нападник провів за синьо-чорних у нинішньому сезоні у всіх турнірах 20 матчів, забив два голи та віддав три результативні передачі.