18 січня 2023 22:19

"Хочу залишитися та боротися за титули": бразильський легіонер "Шахтаря" не планує повертатися до України

Півзахисник Педріньйо, який належить донецькому Шахтарю та виступає на правах оренди за Атлетіко Мінейро, хоче залишитися у бразильській команді.


Бразильський хавбек Педріньйо не планує повертатися до донецького Шахтаря, якому він належить. Футболіст хоче продовжити виступати у складі Атлетіко Мінейро.


«Я хочу залишитися в Атлетіко Мінейро, чудовій команді. Тут збирається чудовий колектив. Я хочу залишитися та боротися за титули.

Вже ведуться переговори з виконавчим директором клубу Родріго Каетано та моїм агентом. Моє бажання, звичайно, продовжувати виступати тут», – наводить слова Педріньйо сайт Yahoo Sports.


24-річний Педріньйо перейшов до Шахтаря з Бенфіки в серпні 2021 року за 18 мільйонів євро і провів у складі донецької команди 19 матчів, у яких забив чотири голи і зробив три результативні передачі.

У липні минулого року хавбек перейшов до Атлетико Мінейро на правах оренди та провів за бразильську команду вісім поєдинків, але не відзначився результативними діями. Контракт Педріньо з донецьким клубом діє до літа 2025 року.


Фото - ФК «Шахтар»