16 січня 2023 23:52
1

"Жорсткішого розводу на гроші я не зустрічав": заздрісна реакція російських фанатів на трансфер Мудрика

Перехід вінгера Шахтаря Михайла Мудрика в Челсі створив у росії парад заздрісних коментарів на адресу українського футболіста.

15 січня Челсі завершив покупку Мудрика, виклавши за нього сто мільйонів євро (70 млн євро плюс 30 млн євро як бонуси). Ця подія спровокувала фурор у футбольній інформаційній спільноті, яка не обійшла стороною і російські болота.

Здебільшого росіяни залишали заздрісні коментарі на різних футбольних форумах. FanDay.net зібрав вам невелику добірку таких повідомлень.

«Таке відчуття, що у Челсі ці 100 млн стегна палили. Усі шукали, куди б прилаштувати, щоб переплатити», – У пошуках сенсу.


«Захарян на його місці має бути», – Нестор.


"Гроші на вітер", - ljolik888.

«Більш жорсткого розводу на гроші останнім часом я не зустрічав!», – PHZY.


«Єдине розумне пояснення цих цифр – це прихована фінансова допомога Україні, інших логічних пояснень, коли за 100 лямів беруть гравця, який на хоч якомусь рівні зіграв від сили пару матчів, просто немає», – tw1st37.

Але траплялися й адекватні реакції на перехід українця.


«Насправді гравець хороший, але він заручник ціни, адже 100 млн точно не коштує, і щоб виправдати їх йому треба дуже постаратися. У будь-якому разі успіхів», – Fooler.


«Удачі українцю в АПЛ!», – mancunian82.


Зазначимо, Мудрик виступатиме у Челсі під 15-м номером. Його контракт із «аристократами» розрахований до літа 2031 року.

да не потрібні нам тут такі статті) нехай собі заздрять мовчки в ізоляції)