16 січня 2023 21:30

Іспанські ЗМІ: Віктор Циганков стане елітним підсиленням для "Жирони"

Журналіст "Радіо Жирона" Ніл Сола висловив свою думку, щодо придбання "Жироною" вінгера "Динамо" Віктора Циганкова.


"За останні кілька годин "Жирона" прискорила реєстрацію українського вінгера київського "Динамо" Віктора Циганкова, з яким укладена попередня угода і фінансова компенсація за нього має бути підтверджена українською командою, де вже знають про бажання гравця піти взимку.


Бажання Кіке Карселя може бути дуже близьким до здійснення. Технічний секретаріат "Жирони" вже намагався підписати футболіста влітку, про що повідомляли різні ЗМІ. Тепер ситуація змінилася, і той факт, що гравець покинув Україну через різні проблеми, означав, що команда "Жирони" прискорила процес і дуже близька до того, щоб отримати вінгера цього січня. Циганкову, 25 років і він має характеристики, які вказують на нього як на відмінного футболіста, єдиним сумнівом є його можлива адаптація до іспанської ліги.


Циганков був автором голу, який допоміг Україні перемогти Іспанію з рахунком 1:0. Лівша, але здатний грати на всіх позиціях в півзахисті, віддає перевагу правому флангу, він є якісним футболістом, збалансованим, з дуже хорошим дриблінгом, забивним і з останнім пасом. Фактично, цього сезону він зміг забити 6 голів і віддати 5 результативних передач у складі київського "Динамо" всього в 13 іграх чемпіонату. Його найкращий результат був у сезоні 2018-2019, коли він забив 18 голів і віддав 10 асистів лише в 31 грі", - пише іспанський журналіст.


Зазначимо, що в тексті Ніл Сола називає Циганкова росіянином, "Динамо" російською командою та додає, що Циганков виїхав з росії. Незрозуміло чи це проблеми з географією в каталонського журналіста чи навмисна провокація.